Carlos Vela

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Carlos Vela
Carlos Vela - Stoke City FC V Arsenal 62 cropped.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Carlos Alberto Vela Garrido
Dhuwur 178 m (584 ft 0 in)[1]
Posisi main Striker
Katerangan klub
Tim saiki
Real Sociedad
Angka 11
Karir nom
2002–2005 Guadalajara
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2012 Arsenal 29 (3)
2006–2007 Salamanca (pinjam) 31 (8)
2007–2008 Osasuna (pinjam) 33 (3)
2011 West Bromwich Albion (pinjam) 8 (2)
2011–2012 Real Sociedad (pinjam) 37 (14)
2012- Real Sociedad 7 (2)
Tim nasioanl
2005 Meksiko U17 8 (5)
2007 Meksiko U20 8 (0)
2007– Meksiko 35 (9)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 7 September 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 29 March 2011

Carlos Alberto Vela Garrido (lair ing Cancún, Quintana Roo, 1 Maret 1989; umur 27 taun) ya iku pemain bal-balan Meksiko, sing main ing posisi striker kanggo klub Real Sociedad. Panjenengané uga main ing tim nasional Meksiko.

Saliyané nduwé kewarganagaraan Meksiko, panjenengané uga nyekel paspor Spanyol.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Carlos_Vela&oldid=1100810"