Carlos Vela

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Carlos Vela
Carlos Vela - Stoke City FC V Arsenal 62 cropped.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Carlos Alberto Vela Garrido
Tanggal lair 1 Maret 1989 (umur 25)
Papan lair Cancún, Quintana Roo, Meksiko
Dhuwur 178 m (584 ft 0 in)[1]
Posisi pamain Striker
Informasi klub
Klub saiki Real Sociedad
Nomer 11
Karir remaja
2002–2005 Guadalajara
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2005–2012 Arsenal 29 (3)
2006–2007 Salamanca (pinjam) 31 (8)
2007–2008 Osasuna (pinjam) 33 (3)
2011 West Bromwich Albion (pinjam) 8 (2)
2011–2012 Real Sociedad (pinjam) 37 (14)
2012- Real Sociedad 7 (2)
Tim nasional
2005 Meksiko U17 8 (5)
2007 Meksiko U20 8 (0)
2007– Meksiko 35 (9)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 7 September 2012.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 29 March 2011


Carlos Alberto Vela Garrido (lair ing Cancún, Quintana Roo, 1 Maret 1989; umur 25 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan Meksiko, sing main ing posisi striker kanggo klub Real Sociedad. Panjenengané uga main ing tim nasional Meksiko.

Saliyané nduwé kewarganegaraan Meksiko, panjenengané uga nyekel paspor Spanyol.[2]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Carlos_Vela&oldid=835275"