Giovani dos Santos

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Giovani dos Santos
Giovani Dos Santos - 002.jpg
Giovani dos Santos nalika main ing FC Barcelona
Informasi pribadi
Jeneng pepak Giovani dos Santos Ramírez
Tanggal lair 11 Mèi 1989 (umur 27)
Papan lair Monterrey, Nuevo León, Meksiko
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)[1]
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki Tottenham Hotspur
Nomer 17
Karir remaja
2002–2006 Barcelona
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2006–2007 Barcelona B 27 (6)
2007–2008 Barcelona 28 (3)
2008–2012 Tottenham Hotspur 15 (0)
2009 Ipswich Town (pinjaman) 8 (4)
2010 Galatasaray (pinjaman) 14 (0)
2011 Racing Santander (pinjaman) 16 (5)
2012- Mallorca 0 (0)
Tim nasional
2005 Meksiko U-17 8 (2)
2007 Meksiko U-20 6 (5)
2007– Meksiko 54 (11)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 20 Maret 2012.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 29 Februari 2012


Giovani dos Santos Ramírez[2] (lair 11 Mei 1989; umur 27 taun) ya iku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Meksiko sing main kanggo klub RCD Mallorca ing posisi gelandang.

Panjenengané naté main kanggo FC Barcelona lan Tottenham Hotspur F.C.[3][4].

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Giovani Dos Santos". ESPN.com. Retrieved 25 July 2011. 
  2. ^ Giovani Dos Santos Ramírez FC Barcelona
  3. ^ Giovani transferred to Tottenham Hotspur
  4. ^ "Tottenham sign Giovani dos Santos from Barca". The Telegraph. 6 June 2008. Retrieved 8 July 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]