Giovani dos Santos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Giovani dos Santos
Giovani Dos Santos - 002.jpg
Giovani dos Santos nalika main ing FC Barcelona
Katerangan priangga
Jeneng dawa Giovani dos Santos Ramírez
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)[1]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 17
Karir nom
2002–2006 Barcelona
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2007 Barcelona B 27 (6)
2007–2008 Barcelona 28 (3)
2008–2012 Tottenham Hotspur 15 (0)
2009Ipswich Town (pinjaman) 8 (4)
2010Galatasaray (pinjaman) 14 (0)
2011Racing Santander (pinjaman) 16 (5)
2012- Mallorca 0 (0)
Tim nasional
2005 Meksiko U-17 8 (2)
2007 Meksiko U-20 6 (5)
2007– Meksiko 54 (11)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20 Maret 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 29 Februari 2012

Giovani dos Santos Ramírez[2] (lair 11 Mèi 1989; umur 30 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganegaraané Meksiko sing main kanggo klub RCD Mallorca ing posisi gelandang.

Panjenengané naté main kanggo FC Barcelona lan Tottenham Hotspur F.C.[3][4].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Giovani Dos Santos". ESPN.com. Dijupuk 25 July 2011. 
  2. Giovani Dos Santos Ramírez FC Barcelona
  3. Giovani transferred to Tottenham Hotspur
  4. "Tottenham sign Giovani dos Santos from Barca". The Telegraph. 6 June 2008. Dijupuk 8 July 2010. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]