Giovani dos Santos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Giovani dos Santos
Giovani Dos Santos - 002.jpg
Giovani dos Santos nalika main ing FC Barcelona
Katerangan priangga
Jeneng dawa Giovani dos Santos Ramírez
Dhuwur 175 m (574 ft 1.8 in)[1]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 17
Karir nom
2002–2006 Barcelona
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2007 Barcelona B 27 (6)
2007–2008 Barcelona 28 (3)
2008–2012 Tottenham Hotspur 15 (0)
2009 Ipswich Town (pinjaman) 8 (4)
2010 Galatasaray (pinjaman) 14 (0)
2011 Racing Santander (pinjaman) 16 (5)
2012- Mallorca 0 (0)
Tim nasioanl
2005 Meksiko U-17 8 (2)
2007 Meksiko U-20 6 (5)
2007– Meksiko 54 (11)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20 Maret 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 29 Februari 2012

Giovani dos Santos Ramírez[2] (lair 11 Mèi 1989; umur 27 taun) ya iku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Meksiko sing main kanggo klub RCD Mallorca ing posisi gelandang.

Panjenengané naté main kanggo FC Barcelona lan Tottenham Hotspur F.C.[3][4].

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Giovani Dos Santos". ESPN.com. Dijupuk 25 July 2011. 
  2. ^ Giovani Dos Santos Ramírez FC Barcelona
  3. ^ Giovani transferred to Tottenham Hotspur
  4. ^ "Tottenham sign Giovani dos Santos from Barca". The Telegraph. 6 June 2008. Dijupuk 8 July 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]