Careful What You Wish For (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Careful What You Wish For
Careful-what-you-wish-for-official-poster.png
Theatrical release poster
DisutradaraniElizabeth Allen
DiprodhuseriAshok Amritraj
Bradley Gallo
Michael A. Helfant
Robert Stein
Ditulis déningChris Frisina
DibintangiNick Jonas
Isabel Lucas
Graham Rogers
Dermot Mulroney
DimusikiJosh Debney
The Newton Brothers
SinématografiRogier Stoffers
Dibesut déningGeofrey Hildrew
Perusahaan
prodhuksi
Troika Pictures
Merced Media Partners
Amasia Entertainment
Hyde Park Entertainment
Dibabar déningBig Air Studios
Tanggal metu
5 Maret 2015
Suwéné
90 menit
NagaraAmérikah Sarékat
BasaInggris
Rantaman$4.5 million

Careful What You Wish For ya iku filem thriller saka Amérikah Sarékat kang digawé taun 2015. Filem iki disutradarani Elizabeth Allen, dhedhasar saka skénario anggitané Chris Frisina. Sing maragani filem iki antarané Nick Jonas, Isabel Lucas, Graham Rogers, lan Dermot Mulroney.[1][2][3]

Ringkesan[besut | besut sumber]

Filem Careful What You Wish For nyritakaké bab Doug Martin (Jonas), sawijiné nonoman kang dhemen marang mangsa panas ing pasisir lan péngin lunga maring Kolombia saperlu neruské pawiyatan. Karo wong tuwané, dhèwèké ngresepi mangsa panas ing pasisir, kalebu kancha cedhaké, Carson, kang terus-terusan ngandhakké marang dhèwèké babagan wadiné wong wadon kang pating sliwer saindhengé. Sawijiné pegawé bank investasi lan bojone kang seksi, Lena (Lucas), teka lan manggon ing omah sangarepé omah wong tuwané Doug.

Doug meneng-meneng ngawasi Lena lan ndadèkké minangka pepénginé amarga Lena mènèhi pratandha kang sarujuk marang pepénginé Doug. Kaanan kuwi dumadi, nalika bojoné Lena mbutuhaké tenaga ahli kanggo ngurus prau layar. Doug kang sinau babagan prau saka éyang kakungé, nampani pagawéan iku. Saka pagawéan iku, dhèwèké bisa nyolong-nyolong ndelengi Lena lan tumindak selingkuh. Sabanjuré, sesambungan asmara antarané Doug Martin karo Lena pedhot nalika ana kadadéan raja pati kang nyalawadi. Cilakané, cubriyané pulisi kaarahakè marang Doug.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Grey, Nathaniel. "See 'Breaking Bad' Finale at Hollywood Forever Cemetery, 'Laramie Project: 10 Years Later' at The Village" Priksa gandra |url= (pitulung). Frontiers LA. Dijupuk 21 July 2013. 
  2. Sinopsis film biyoskup: Careful What You Wish For, diakses 29 Juli 2015
  3. Lufiandi: Careful What You Wish For, diakses 29 Juli 2015