Dermot Mulroney

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dermot Mulroney
Dermot Mulroney 2013 TIFF (cropped).jpg
Jolie minangka ana ing adhicara pambuka kapisanan August: Osage County taun 2013.
Miyos (1963-10-31) Oktober 31, 1963 (umur 54)
Virginia, Amérika Sarékat
Pakaryan pemeran filem, prodhuser
Taun aktif 1986–sapunika
Sisihan Catherine Keener (1990-2007)
Pacangan domestik Tharita Catulle (2008–sapunika

Dermot Mulroney (lair ing Virginia, Amérika Sarékat, 31 Oktober 1963; umur 54 taun punika aktor lan prodhuser saka Amérika Sarékat. wis akèh filem sing katon ing Indonésia minangka Young Guns, Where the Day Takes You, My Best Friend's Wedding, and About Schmidt.