Dermot Mulroney

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dermot Mulroney
Dermot Mulroney 2013 TIFF (cropped).jpg
Jolie minangka ana ing adhicara pambuka kapisanan August: Osage County taun 2013.
Miyos (1963-10-31) 31 Oktober 1963 (umur 52)
Virginia, Amerika Serikat
Pakaryan pemeran film, produser
Taun aktif 1986–sapunika
Sisihan Catherine Keener (1990-2007)
Pacangan domestik Tharita Catulle (2008–sapunika

Dermot Mulroney (lair ing Virginia, Amerika Serikat, 31 Oktober 1963; umur 52 taun punika aktor lan produser saka Amerika Serikat. wis akèh film sing katon ing Indonésia minangka Young Guns, Where the Day Takes You, My Best Friend's Wedding, and About Schmidt.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dermot_Mulroney&oldid=1093221"