Cameron Gregory

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cameron Gregory
Katerangan priangga
Jeneng dawa Cameron Akash James Gregory[1]
Tanggal lair (2000-01-20) 20 Januari 2000 (umur 21)[2]
Papan lair Sutton Coldfield, Inggris
Dhuwur 6 ft 4 in (1.92 m)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Hednesford Town
(nyileh soko Shrewsbury Town)
Karir nom
Birmingham City
Wolverhampton Wanderers
0000–2018 Shrewsbury Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018– Shrewsbury Town 0 (0)
2018Chippenham Town (nyileh) ? (0)
2018Halesowen Town (nyileh) 10 (0)
2019Kidderminster Harriers (nyileh) 13 (0)
2020Nantwich Town (nyileh) 2 (0)
2020–Hednesford Town (nyileh) 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:56, 12 October 2020.


Cameron Akash James Gregory (lair 20 Januari 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Shrewsbury Town" (PDF). English Football League. p. 64. Dibukak ing 25 September 2020.
  2. a b "Cameron Gregory". Shrewsbury Town FC.