Bumiaji, Kutha Batu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bumiaji
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBumiaji
Bumiaji kapernah ing Jawa Wétan
Bumiaji
Bumiaji
Bumiaji kapernah ing Indonésia
Bumiaji
Bumiaji
Koordhinat: 7°47′47″S 112°32′09″E / 7.79628°S 112.53593°E / -7.79628; 112.53593Koordhinat: 7°47′47″S 112°32′09″E / 7.79628°S 112.53593°E / -7.79628; 112.53593
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaBatu
Kodhe laladan
administrasi
35.79.02

Bumiaji iku kacamatan ing Kutha Batu.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)