Bulagi, Banggai Kapuloan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bulagi, Banggai Kapuloan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Tengah

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn {{{nama dati2}}}]] Bulagi iku kacamatan ing Kabupatèn Banggai Kapuloan provinsi Sulawesi Tengah.