Buko, Banggai Kapuloan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Buko, Banggai Kapuloan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri72.07.07 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Banggai Kapuloan {{{nama dati2}}}]]

Buko iku kacamatan ing Kabupatèn Banggai Kapuloan propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupatèn Banggai Kapuloan