Liang, Banggai Kapuloan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Liang, Banggai Kapuloan
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Banggai Kapuloan {{{nama dati2}}}]]

Liang iku kacamatan ing Kabupatèn Banggai Kapuloan propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupatèn Banggai Kapuloan