Bugis, Anjatan, Indramayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Aksara Latin
 
ꦗꦮ
   
Bugis
Bugis kapernah ing Indonesia
Bugis
Bugis
Koordhinat: 6°22′1″S 107°55′6″E / 6.36694°S 107.91833°E / -6.36694; 107.91833
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
Kabupatèn Indramayu
Kacamatan Anjatan
Kodhe laladan
administrasi
32.12.23.2003

Bugis iku désa ing Kacamatan Anjatan, Kabupatèn Indramayu, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.