Brian T. Delaney

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Brian T. Delaney
Brian T Delaney.jpg
Delaney, 2016
Lair Brian Thomas Delaney
(1976-11-17) Novèmber 17, 1976 (umur 42)
Amérika Sarékat Philadelphia, Pennsylvania, Amérika Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya Brian Thomas Delaney
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 2002-

Brian Thomas Delaney (lair ing Amérika Sarékat, 17 Novèmber 1976; umur 42 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]