Brian T. Delaney

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Brian T. Delaney
Brian T Delaney.jpg
Delaney, 2016
LairBrian Thomas Delaney
(1976-11-17) Novèmber 17, 1976 (umur 43)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Philadelphia, Pennsylvania, Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaBrian Thomas Delaney
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif2002-

Brian Thomas Delaney (lair ing Amérikah Sarékat, 17 Novèmber 1976; umur 43 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]