Brad Walker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Brad Walker
Brad Walker 15-08-2015 1.jpg
Walker main kanggo Hartlepool United ing taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Bradley Paul Walker[1]
Tanggal lair (1996-04-25) 25 April 1996 (umur 25)[1]
Papan lair Billingham, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 16
Karir nom
0000–2013 Hartlepool United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2017 Hartlepool United 107 (10)
2017–2019 Crewe Alexandra 28 (1)
2018–2019Wrexham (nyileh) 18 (4)
2019– Shrewsbury Town 28 (1)
2019Wrexham (nyileh) 8 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:52, 02 December 2020 (UTC).


Bradley Paul Walker (lair 25 April 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Cithakan:Hugman
  2. "Brad Walker". ESPN FC. Dibukak ing 27 May 2017.