Big Mommas: Like Father, Like Son

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Big Mommas: Like Father, Like Son (utawi kawentar kanthi sesirah Big Momma's House 3: Like Father, Like Son utawi sesirah cekak Big Momma's House 3) nggih punika sesirah filem komedi kriminal saking Amérikah Sarékat taun 2011 ingkang dipundamel minangka kalajengan saking filem sadèrèngipun, Big Momma's House. Filem punika kaarahaken déning John Whitesell. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Matthew Fogel dan Don Rhymer. Juru damel kapasrahaken dhumateng David T. Friendly lan Michael Green. Para juru paraga ingkang sami maragani antawisipun Martin Lawrence, Jascha Washington, lan Brandon T. Jackson. Big Momma's Hose 3 dipunbabar ing surya 18 Februari 2011 lumantar 20th Century Fox.[1][1][3][4][5][6][7]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Nominasi[besut | besut sumber]

Pasanggiri Kategori Panampi Kasil
Golden Raspberry Award Worst Actress Martin Lawrence Nominasi
Worst Supporting Actress Brandon T. Jackson Nominasi
Worst Supporting Actor Ken Jeong Nominasi

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c Kaufman, Amy; Fritz, Ben (February 17, 2011). "Movie Projector: I Am Number Four to be No. 1 at holiday weekend box office". Los Angeles Times (Tribune Company). Dijupuk March 2, 2011. 
  2. "Big Mommas: Like Father, Like Son - Box Office Data, Movie News, Cast Information". The Numbers. Dijupuk August 17, 2011. 
  3. Rosemond, Sarah (February 21, 2011). "Big Momma is back in the house". The Massachusetts Daily Collegian. Dijupuk August 17, 2011. 
  4. Ed, Imbor (June 14, 2011). "Big Mommas: Like Father, Like Son Comparison". Movie-Censorship.Com. Dijupuk December 30, 2017. 
  5. "Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)". Rotten Tomatoes. Flixster. Diarsip saka asliné ing November 19, 2010. Dijupuk August 17, 2011. 
  6. "Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)". Metacritic. CBS. Dijupuk August 17, 2011. 
  7. Hale, Mike (February 19, 2011). "Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)". The New York Times. Dijupuk August 17, 2011. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]