Besuki, Situbanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Besuki
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBesuki
Besuki kapernah ing Jawa Wétan
Besuki
Besuki
Besuki kapernah ing Indonésia
Besuki
Besuki
Koordhinat: 7°45′16″S 113°42′08″E / 7.75448°S 113.7023°E / -7.75448; 113.7023Koordhinat: 7°45′16″S 113°42′08″E / 7.75448°S 113.7023°E / -7.75448; 113.7023
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSitubanda
Kodhe laladan
administrasi
35.12.02

Besuki iku kacamatan ing Kabupatèn Situbanda.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)