Benny Dollo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Benny Dollo
Pambiwara Pribadi
Jeneng jangkep Benny Selvianus Dollo
Tanggal kalaheran (1950-09-22) 22 Sèptèmber 1950 (umur 69)
Tlatah kalaheran Manado, Sulawesi Lor, Indonésia
Informasi klub
Klub mangsa iki Mitra Kukar (Pelatih)
Kepelatihan
Taun Tim
1983
1985
1987–1994
1995–1998
1999
2000
2000–2001
2002–2003
2004–2006
2007–2008
2008–2010
2009–2010
2010–
UMS 80
UMS Amatir
Pelita Jaya Jawa Kulon
Persita Tangerang
Persitara Jakarta Lor
Persma Manado
Indonésia
Persita Tangerang
Arema Malang
Persita Tangerang
Indonésia
Persija Jakarta
Mitra Kukar


Benny Selvianus Dollo (lair ing Manado, Sulawesi Lor, 22 Sèptèmber 1950; umur 69 taun) ya iku panjenengané kagolong siji pelatih bal-balan saka Indonésiauga tahu ngelatih Timnas Indonésia sajeroning loro periode. Kariré minangka pelatih timnas ora misuwur kanthi cathetan prestasi kang biyasa.


Prestasi Kapelatihan[besut | besut sumber]

Gelar[besut | besut sumber]

Sesarengan Pelita Jaya

Sesarengan Persita Tangerang

  • Runner up Liga Indonésia 2002

Sesarengan Arema Malang

Sesarengan Timnas Indonésia

Panghargaan Individual[besut | besut sumber]

  • Best Coach Tabloid Bola Award 2007

Cithakan:Skuat AFF2008 Indonésia Cithakan:Pelatih timnas bal-balan Indonésia