Basler Läckerli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Basler Läckerli
Jeneng liyanéLeckerli, Läggerli
JinisBiscuit
Panggonan asalSwitzerland
Tlatah utawa prajaBasel
Woworan pokokHoney, hazelnuts, almonds, candied peel, Kirsch
Buku masakan: Basler Läckerli  Médhia: Basler Läckerli

Basler Läckerli (uga Leckerli utawa Läggerli, lecker makna "éca" in German lan -li kang cilik seselan) punika salah sawijining jinis olahan tradisional spice biscuit saking Basel, Switserlan . Iki digawe saka madu, kemiri, almond, kulit permen, lan Kirsch . Adonan panggang rata, nalika isih panas, ditutup nganggo gelas gula banjur dipotong dadi persegi panjang.