Banjar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
  1. Kutha Banjar, Jawa Kulon
  2. Kabupatèn Banjar, Kalimantan Kidul
  3. Suku Banjar, Kalimantan Kidul, Kalimantan Wétan lan Kalimantan Tengah.
  4. Basa Banjar, Kalimantan Kidul, Kalimantan Wétan lan Kalimantan Tengah.