Banjar

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
  1. Kutha Banjar, Jawa Kulon
  2. Kabupatèn Banjar, Kalimantan Kidul
  3. Suku Banjar, Kalimantan Kidul, Kalimantan Wétan lan Kalimantan Tengah.
  4. Basa Banjar, Kalimantan Kidul, Kalimantan Wétan lan Kalimantan Tengah.


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Banjar&oldid=806272"