Bacary Sagna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bacary Sagna
Bacary Sagna 2012.jpg
Sagna taun 2012
Katerangan priangga
Jeneng dawa Bacary Sagna
Tanggal lair (1983-02-14) 14 Fèbruari 1983 (umur 34)
Papan lair Sens, France
Dhuwur 1.76 m (5 ft 9 in)[1]
Posisi main Right back
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester City
Angka 3
Karir nom
Sens
1998–2002 Auxerre
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2004 Auxerre B 37 (3)
2004–2007 Auxerre 89 (0)
2007–2014 Arsenal 213 (4)
2014– Manchester City 38 (0)
Tim nasioanl
2004–2006 France U21 13 (1)
2007– France 64 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Bacary Sagna (lair ing Sens, Prancis, 14 Fèbruari 1983; umur 34 taun) ya iku salahsijiné pamain bal-balan profèsionalteka Perancis sing main dadi bèk kanggo Manchester City F.C. ndhik Liga Utama Inggris lan Prancis.

Sagna Miwiti kariré ndhik pamain junior ndhik Auxerre. Piyambaké uga main ndhik tim utama Auxerre sadurungé gabung karo Arsenal ndhik wulan Juli 2007, Salajengipun piyambaké ana ing klub musuhé ya iku Manchester City F.C. sawisé kontraké entèk karo Arsenal F.C. wulan Juni 2014. Sagna wis dadi bagiané tim bal-balan Perancis wiwit wulan Agustus 2007 lan wis nglakoni 32 tetandhingan.

Piyambaké uga tau dadi pamain Perancis U-21 wiwit taun 2004 nganti 2006[2]

Prestasiné[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

AJ Auxerre

Individu[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Player Profile: Bacary Sagna". Premier League. Dijupuk 31 January 2012. 
  2. ^ (ing basa Prancis) "Bakari SAGNA". fff.fr. Dijupuk 5 November 2009.