Astawara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Astawara iku jeneng sawijining peken utawa minggu sing dumadi saka 8 dina sajeroning budaya Jawa lan Bali.

jeneng dina-dinané ya iku: UmaSriIndraGuruYamaRodra/LudraBrahmaKala

Uga delengen[besut | besut sumber]