Asem buta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
BAsem buta
Baobob tree.jpg
Baobab Afrika
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Malvales
Famili: Malvaceae
Génus: Adansonia
Spesies

Delengen teks

Asem buta (asem raksasa), kondhang Baobab ana ing masarakat manca, ya iku jinising tanduran kelompok génus (Adansonia) sing asliné saka Madagaskar, Afrika daratan lan Australia. Dhuwure wetara 5-25 mèter lan wite bisa nyimpen banyu nganti 120 liter kanggo urip ana ing cuaca sing panas.[1]

Gladri gambar[besut | besut sumber]

Rujukan lan pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. ^ Senegal Online: Baobabs