Asem buta

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
BAsem buta
Baobab Afrika
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Malvales
Kulawarga: Malvaceae
Marga: Adansonia
Spesies

Delengen teks

Asem buta (asem raksasa), luwih dikenal Baobab nang masyarakat manca, ya iku jinising tanduran kelompok genus (Adansonia) sing asline seka Madagaskar, Afrika daratan lan Australia. Dhuwure wetara 5-25 meter lan wite bisa nyimpen banyu nganti 120 liter kanggo urip nang cuaca sing panas.[1]

Galeri gambar[besut | besut sumber]

Referensi lan pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. ^ Senegal Online: Baobabs
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Asem_buta&oldid=988509"