Aris Indarto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aris Indarto (lair ing Sragen, 23 Fèbruari 1978; umur 41 taun) ya iku sawijining pamainmain bal-balan Indonésia. Ing Liga Indonesia 2005.Panjenengan mbela klub Persija Jakarta lan dipercaya minangka juru main libero, nanging kontraké ora bisa didawakake manèh ing mangsa 2006. Ing tingkat internasional, Indarto uga pernah mbela tim nasional bal-balan Indonésia.

Karier[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Tim nasional[besut | besut sumber]

  • 1995 Piala Asia U-16
  • 1995 Pelajar ASEAN ing Brunei Darussalam
  • 1995-1996 PSSI Baretti
  • 1996 Pelajar ASEAN ing Malaysia
  • 1999 Indonesia U-23
  • 2003 Pelatnas Pra-Piala Asia
  • 2004 Piala Tiger

Rujukan[besut | besut sumber]

  • "Aris Indarto: Tahu Dibuang Lewat Pembantu Umum", Tabloid BOLA, No. 1579/23 Dhésèmber 2005