Anicka van Emden

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Medal record
Representing  Walanda
Judo wadon
Medali Olimpiade
Prunggu 2016 Rio de Janeiro –63 kg
Kajuwaran Judo Donya
Prunggu 2011 Paris –63kg
Prunggu 2013 Rio de Janeiro –63 kg
Kajuwaran Judo Éropah
Perak 2011 Istanbul –63kg
Prunggu 2014 Montpellier –63kg

Anicka van Emden (lair ing Den Haag, 10 Dhésèmber 1986) iku sawijining judoka Walanda. Dhèwèké iku katurunan Suriname.[1] Dhèwèké menangaké medali prunggu nalika ing Olimpiade Rio 2016. Dhèwèké uga menangaké medali prunggu nalika Kajuwaran Judo Donya 2011 lan Kajuwaran Judo Donya 2013.[2]

Karir[besut | besut sumber]

Van Emden latihan ing sawijining Budokan karo Chris de Korte minangka guruné. Dhèwèké uga ana ing Olimpiade 2008 in Beijing, nanging ora mèlu tetandhingan. Dhèwèké namun sèrep waé lan tugasé latihan karo anggota tim Walanda liyané minangka mitra sparring.

Nalika ing kajuwaran donya judo 2010 ing Tokyo, dhèwèké olèh tingkat lima ing kelas -63 kg.

Kajuwaran internasional[besut | besut sumber]

Jaar Olimpiade Kajuwaran Donya Kajuwaran Éropah
2010 Nomor 5 nganti 63 kg ora mèlu
2011 prunggu nganti 63 kg pirak nganti 63 kg
2013 prunggu nganti 63 kg -
2016 prunggu nganti 63 kg

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Soms droom ik over pizza ing InHolland, diaksès 11-8-2016.
  2. Profil

Pranala njaba[besut | besut sumber]