Amateur Night (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

Amateur Night nggih punika filem drama komedhi Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2016. Filem punika kaserat lan kaarahaken déning Lisa Addario lan Joe Syracuse.[2] Film ini dibintangi oleh Jason Biggs, Jenny Mollen, Janet Montgomery, Ashley Tisdale dan Bria Murphy.[3] Amateur Night dipun puter kaping pisan ing Los Angeles wonten surya 25 Juli 2016 lan kababar kagem sagung masyarakat Amérikah Sarékat surya 4 Agustus 2016.[2][4][5][6][7][8][9]

Latar wuri[besut | besut sumber]

Film drama komedhi punika kapundhut saking cariyos aseli babagan setunggalipun arsitek ingkang mboten gadhah pedamelan, Guy Carter, ingkang tansah ajrih ngadhepi lairipun putra mbarepun. Kanthi kahanan ingkang awrat, mboten gadhah pedamelan, piyambakipun nyobi pados pedamelan supados saget mbayar babaran èstrinipun, Anne (Jenny Mollen). Dipun bombong déning sémahipun, Guy lajeng nglamar dados sopir ingkang sejatosipun mboten jumbuh kaliyan kekajenganipun. Saben dinten, nyopiri para tamu mider-mider ing kutha New York. Lajeng piyambakipun ngadhepi perkawis nalika wonten tiga wanita wanita tuna susila; Nikki (Janet Montgomery), Fallon (Ashley Tisdale) lan Jaxi (Bria Murphy) ingkang dados penumpang Guy, ing mriku, piyambakipun kedah ngeteraken tiga wanita punika dhumateng adicara jibar-jibur, pesta para bujang. Guy kedah ngoyak wekdal supado aget ngladosi para wanita saget dugi wonten papan panggenan uleman mboten telat. Gesang Guy dumadakan éwah wiwit dalu niku, piyambakipun kathah sinau saking tiga wanita babagan pagesangan.[10][11][12][13][14][15][16][17]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Amateur Night (2016)". Fandango. 
  2. a b "Jason Biggs, Ashley Tisdale Starring in Indie Comedy 'Drive, She Said' (Exclusive)". Hollywood Reporter. Dijupuk 5 December 2014. 
  3. "Bria Murphy: 25 Things You Didn't Know About Me". US WEEKLY. Dijupuk 23 January 2015. 
  4. "Eddie Murphy's daughters outshine him at 'Amateur Night' premiere". AOL. 
  5. "Casting Net: Jason Biggs, Ashley Tisdale claim lead roles in 'Drive, She Said'". Entertainment Weekly. 
  6. "Los Angeles Production Slides 3.1% in First Quarter". Variety. Dijupuk 14 April 2015. 
  7. "Bria Murphy, Eddie Murphy's Daughter, Wears Nipple Pasties in New Movie Drive, She Said". E! Online. Dijupuk 6 December 2014. 
  8. "Jason Biggs, Jenny Mollen Comedy ‘Amateur Night’ Sells to Cinedigm". Variety. Dijupuk 20 January 2016. 
  9. Warner, Kara. "People Exclusive: Ashley Tisdale Shows Off a Wilder Side with Jason Biggs in Racy Trailer for Amateur Night". People. 
  10. "Amateur Night (2016)". DVD Release Dates. Dijupuk 4 October 2016. 
  11. "AMATEUR NIGHT Review". RamaScreen. Dijupuk 13 August 2016. 
  12. "Film Review: AMATEUR NIGHT". LRM Online. Dijupuk 5 August 2016. 
  13. "Review: Humor pays the price in sex comedy 'Amateur Night'". LA Times. Dijupuk 4 August 2016. 
  14. "Jason Biggs Chauffeurs Sex Workers in the Raunchy but Uninspired 'Amateur Night'". Village Voice. Dijupuk 3 August 2016. 
  15. "'Amateur Night': Film Review". Hollywood Reporter. Dijupuk 5 August 2016. 
  16. "Amateur Night". Slant Magazine. Dijupuk 5 August 2016. 
  17. "Though Based On A True Story, ‘Amateur Night’ Still Feels Like Just Another Raunchy Comedy [Review]". The Playlist. Dijupuk 5 August 2016. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]