Alex Trebek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alex Trebek
Alex Trebek 161020-Z-DZ751-129 (29850172634).jpg
Trebek, 2016
Lair George Alexander Trebek
(1940-07-22) Juli 22, 1940 (umur 78)
Kanadha Sudbury, Ontario, Kanadha
Bangsa Canadian
Jeneng liya George Alexander Trebek
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1964-2017
Sana jaringan http://www.jeopardy.com/

George Alexander "Alex" Trebek (lair ing Kanadha, 22 Juli 1940; umur 78 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]