Alex Trebek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alex Trebek
Alex Trebek 161020-Z-DZ751-129 (29850172634).jpg
Trebek, 2016
LairGeorge Alexander Trebek
(1940-07-22) Juli 22, 1940 (umur 79)
Kanadha Sudbury, Ontario, Kanadha
BangsaCanadian
Jeneng liyaGeorge Alexander Trebek
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1964-2017
Sana jaringanhttp://www.jeopardy.com/

George Alexander "Alex" Trebek (lair ing Kanadha, 22 Juli 1940; umur 79 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]