Adama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gari liwat ing dalan Dire Dawa-Addis Ababa ing Adama, Ethiopia.

Adama (Oromo Adaama, Ge'ez ኣዳማ ādāmā)dikenal uga minangka[1] Nazret utawa Nazreth (ናዝሬት nāzrēt)iku siji kutha ing Ethiopia lan kutha krajan region Oromia. Kutha iki dumunung ing zone Misraq Shewa ing Oromia, koordinat 8.55° N 39.27° E, elevasi 1712 meter, kira-kira 100 km sisih kidul-wétan Addis Ababa.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Alain Gascon, "Adaama" in Siegbert von Uhlig, ed., Encyclopaedia Aethiopica, Wiesbaden:Harrassowitz Verlag, 2003, p.70.

Pranala njaba[besut | besut sumber]