Adama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gari liwat ing dalan Dire Dawa-Addis Ababa ing Adama, Ethiopia.

Adama (Oromo Adaama, Ge'ez ኣዳማ ādāmā)dikenal uga minangka[1] Nazret utawa Nazreth (ናዝሬት nāzrēt)iku sawijining kutha ing Ethiopia lan kutha krajan region Oromia. Kutha iki dumunung ing zone Misraq Shewa ing Oromia, koordinat 8.55° N 39.27° E, elevasi 1712 meter, kira-kira 100 km sisih kidul-wétan Addis Ababa.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Alain Gascon, "Adaama" in Siegbert von Uhlig, ed., Encyclopaedia Aethiopica, Wiesbaden:Harrassowitz Verlag, 2003, p.70.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Wikiplesir duwé panuntun plesir ngenani Adama.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Adama&oldid=1018743"