Ziway

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ziway utawa Zway iku sawijining kutha ing Ethiopia tengah. Kutaha iki dumunung ing dalan kang ngubungaké Addis Ababa karo Nairobi ing zona Misraq Shewa, region Oromia Region, Ethiopia. Ziway dumunung ing koordinat 7o56' N, 38o43" E kanthi elevasi 1643 meter sadhuwuré segara.