Ziway

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ziway utawa Zway iku sawijining kutha ing Ethiopia tengah. Kutaha iki dumunung ing dalan kang ngubungaké Addis Ababa karo Nairobi ing zona Misraq Shewa, region Oromia Region, Ethiopia. Ziway dumunung ing koordinat 7o56' N, 38o43" E kanthi elevasi 1643 meter sadhuwuré segara.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ziway&oldid=974268"