Ziway

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ziway utawa Zway iku sawijining kutha ing Ethiopia tengah. Kutaha iki dumunung ing dalan kang ngubungaké Addis Ababa karo Nairobi ing zona Misraq Shewa, region Oromia Region, Ethiopia. Ziway dumunung ing koordinat 7o56' N, 38o43" E kanthi elevasi 1643 meter sadhuwuré segara.