Abracadabrella elegans

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abracadabrella elegans
Klasifikasi ngèlmiah
Dhomain: Eukaryota
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Famili: Salticidae
Génus: Abracadabrella
Spésies: A. elegans
Jeneng binomial
Abracadabrella elegans
L. Koch, 1879

Abracadabrella elegans iku salah satunggalipun kalamangga saking kulawarga Salticidae lan wonten ing génus Abracadabrella. Aran élmiah kanggo spésies punika kaping pisan dipuntepangaken ing taun 1879 déning L. Koch. Kalamangga punika kathah ingkang gesang ing nagari Queensland, Australia.

Cathetan suku[besut | besut sumber]