Abracadabrella birdsville

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abracadabrella birdsville
Klasifikasi ngèlmiah
Dhomain: Eukaryota
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Famili: Salticidae
Génus: Abracadabrella
Spésies: A. birdsville
Jeneng binomial
Abracadabrella birdsville
Zabka, 1991

Abracadabrella birdsville iku salah satunggalipun kalamangga saking kulawarga Salticidae lan wonten ing génus Abracadabrella. Aran élmiah kanggo spésies punika kaping pisan dipuntepangaken ing taun 1991 déning Zabka. Kalamangga punika kathah ingkang gesang ing Queensland, Australia.

Rujukan[besut | besut sumber]