7 Desember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

7 Desember punika, dinten ingkang kaping 341 utawi 342 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

6 Desember – 7 Desember – 8 Desember
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 7 Desember ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=7_Desember&oldid=1052831"