22 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 22 Mei)
Jump to navigation Jump to search

22 Mèi punika dinten ingkang kaping 142 utawi 143 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

21 Mèi-22 Mèi-23 Mèi