Abraham Patras

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Abraham Patras (Grenoble, Perancis, 22 Mei 1671 - Batavia, 3 Mei 1737) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 24. Dhèwèké maréntah antara taun 17351737.

Wong tua Abraham Patras asalé saka Prancis, Dhèwèké uga lair ing kana. Kabèh padha ngungsi menyang Walanda sawisé Edik Nantes dijabel. Amarga kaum Huguenot, mulané Patras sakulawarga ngungsi menyang Walanda.


Uga delengen[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Abraham_Patras&oldid=1097885"