Grenoble

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Grenoble
Sisih nginggil kiwa: kutha Grenoble, Trém Grenoble-Bastille, place Saint-André, jardin de ville, lan Kali Isère
Sisih nginggil kiwa: kutha Grenoble, Trém Grenoble-Bastille, place Saint-André, jardin de ville, lan Kali Isère
Gendéra Grenoble
Gendéra
Coat of arms of Grenoble
Coat of arms
Nagara France
Région Auvergne-Rhône-Alpes
Départemèn Isère
Arondisemen Grenoble
Interkomunalitas Grenoble Alpes Métropole
Pamaréntahan
 • Mayor (2014–2020) Éric Piolle
Laladan1 18,44 km2 (712 sq mi)
Cacah warga (2008)2 156.659
 • Pepadhet 85/km2 (220/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
INSEE/Kodhe pos 38185 /38000, 38100
Élevasi 212–500 m (696–1,640 ft)
(avg. 398 m or 1,306 ft)

1 French Land Register data, which excludes lakes, ponds, glaciers > 1 km2 (0.386 sq mi or 247 acres) and river estuaries.

2 Population without double counting: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Kutha Grenoble iku siji kutha ing Prancis ingkang wonten ing sisih kidul-wétan saka nagari iku.

Pranala njaba[besut | besut sumber]