19 Februari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Februari2015 19 Februari punika, dinten ingkang kaping 50 miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | Sunting sumber]

Wiyosan[sunting | Sunting sumber]

Séda[sunting | Sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | Sunting sumber]

  • Dinten Kohanudnas

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | Sunting sumber]

18 Februari19 Februari20 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_Februari&oldid=803877"