19 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 19 Februari)

Cithakan:Februari2017 19 Februari punika, dinten ingkang kaping 50 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten Kohanudnas

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

18 Februari – 19 Februari – 20 Februari