19 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 19 Februari)

Cithakan:Fèbruari 19 Fèbruari punika, dinten ingkang kaping 50 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten Kohanudnas

Uga delengen[besut | besut sumber]

18 Fèbruari – 19 Fèbruari – 20 Fèbruari