19 Februari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Februari2016 19 Februari punika, dinten ingkang kaping 50 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten Kohanudnas

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

18 Februari – 19 Februari – 20 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_Februari&oldid=1091340"