13 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 13 Mei)

13 Mèi punika dinten ingkang kaping 133 utawi 134 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 Mèi-13 Mèi-14 Mèi