13 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 13 Mei)

13 Mei punika, dinten ingkang kaping 133 utawi 134 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

12 Mei - 13 Mei - 14 Mei