13 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 13 Mei)

13 Mèi punika, dinten ingkang kaping 133 utawi 134 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 Mèi - 13 Mèi - 14 Mèi