13 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 13 Mei)
Jump to navigation Jump to search

13 Mèi punika dinten ingkang kaping 133 utawi 134 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 Mèi-13 Mèi-14 Mèi