Şalom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Şalom
Gambar:Shalom logo.png
JinisKoran minggon
FormatTabloid

Sing kagunganGözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A.Ş.
PenerbitGözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A.Ş.
Redaktur kepalaYakup Barokas
Didegaké29 Oktober 1947
HaluanNeutral
BasaBasa Turki lan Basa Ladino
Markas besarAtiye Sokak, Polar Apt. No 12/6, 34204 Teşvikiye, Istanbul, Turki
Oplah5.000
OCLC23379369

Situs web: salom.com.tr

Şalom (Basa Ibrani: שָׁלוֹם - Shalom, Basa Indonesia: Damai, Basa Jawa: Tentrem) iku koran minggon Turki-Yahudi kang dibabar ing Istanbul, Turki, abasa Turki lan abasa Ladino kanthi sirkulasi 5.000 ing taun 2005. Kacithak ing Istanbul. Dibabar dénig Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A.Ş.. Diadegaké tanggal 29 Oktober 1947 déning Turki-Yahudi wartawan Avram Leyon. Yakup Barokas minangka redakturé.

Pranala njaba[besut | besut sumber]