Érik Lamela

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Érik Lamela
ErikLamela.jpg
Lamela main ing klub Tottenham Hotspur taun 2013
Katerangan priangga
Jeneng dawa Érik Manuel Lamela[1]
Tanggal lair (1992-03-04) 4 Maret 1992 (umur 27)
Papan lair Buenos Aires, Argèntina
Dhuwur 1.81 m (5 ft 11 12 in)[2]
Posisi main Winger / Attacking midfielder[2]
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 11
Karir nom
River Plate
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2011 River Plate 36 (4)
2011–2013 Roma 62 (19)
2013–saiki Tottenham Hotspur 93 (8)
Tim nasional
2011–2012 Argentina U20 4 (3)
2011– Argentina 23 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:42, 2 January 2018 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 09:40, 6 September 2016 (UTC)

Érik Manuel Lamela (lair 4 Maret 1992) inggih punika satunggaling juru main bal-balan profèsional saking negri Argèntina ingkang main dados gelandhang serang ing Liga Primér Inggris klub Tottenham Hotspur lan Tim Nasional Bal-balan Argentina. Piyambakipun kawentar amargi kawasisanipun lan cepet anggènipn mlajar, winasis ndribling bal, lan piyambakipun pikantuk jejuluk "Coco".[3]

Piyambakipun miwiti karir ing klub River Plate, lan ing taun 2001 piyambakipun dipuntransfer dhateng Roma kanthi regi 12 yuta euro.[1] Sasampunipun kalih mangsa ing Serie A, piyambakipun pindhah dhateng Tottenham kanthi regi transfer 25,8 yuta euro.[1] Piyambakipun main ing Timnas Argentina wiwit 2011, piyambakipun dados salah satunggaling juru main Argèntina ingkang menang jawara kalih ing Copa Amerika 2015.[1]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c d Manuel Lamela(dipunundhuh tanggal 18 Januari 2018)
  2. a b "Erik Lamela". Tottenham Hotspur. Dijupuk 18 January 2018. 
  3. "¡A Lamela!" (ing basa Spanish). edant.ole.com.ar. 12 June 2009. Dijupuk 18 January 2018.