Álvaro Negredo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Álvaro Negredo
Negredo.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Álvaro Negredo Sánchez
Dhuwur 186 m (610 ft 2.8 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sevilla
Angka 9
Karir nom
2000–2001 Escuela Fútbol A.F.E
2001–2004 Rayo Vallecano
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2005 Rayo B 15 (14)
2004–2005 Rayo Vallecano 12 (1)
2005–2007 Real Madrid B 65 (22)
2007–2009 Almería 70 (32)
2009– Sevilla 103 (45)
Tim nasioanl
2006 Spanyol U-21 1 (0)
2009– Spanyol 8 (5)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13 Mei 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 29 Februari 2012

Álvaro Negredo Sánchez (lair ing Madrid, 20 Agustus 1985; umur 31 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Spanyol sing main kanggo klub Sevilla FC ing posisi striker.[1][2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Real Madrid's Álvaro Negredo to join Sevilla; Goal.com, 20 August 2009
  2. ^ Negredo transferred to Sevilla FC; Real Madrid's website, 20 August 2009

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Spanyol Cithakan:Skuat Sevilla


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Álvaro_Negredo&oldid=1100714"