Zrenjanin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Zrenjanin
Зрењанин
—  City  —

Coat of arms
Location of the municipality of Zrenjanin within Serbia
Coordinates: 45°22′N 20°23′E / 45.367°N 20.383°E / 45.367; 20.383
Negara Serbia
Distrik Central Banat
Padunungan 22
Pamaréntahan
 • Mayor Mileta Mihajlov (DS)
Wewengkon[1]
 • Municipalitas 1.324 km2 (511 sq mi)
Populasi (2002 census)[2]
 • Kutha 79.773
 • Municipal 132.051
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 23000
Kodhe area +381 23
Car plates ZR
Website www.zrenjanin.rs
City Hall and monument of king Peter I of Serbia
Court House

Zrenjanin (Aksara Sirilik Serbia: Зрењанин, Basa Hungaria: Nagybecskerek, Basa Jerman: Großbetschkerek, Basa Rumania: Becicherecu Mare) iku sawijining kutha lan munisipal ing Serbia, dumunung ing pérangan wétan provinsi Vojvodina ing Serbia. Kutha iki dadi pusat administrasi saka Dhistrik Banat Pusat ing Serbia. Pedunung (taun 2002) ana 79,773 jiwa, lan ing munisipal Zrenjanin gunggung 132,051 jiwa.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Municipalities of Serbia, 2006". Statistical Office of the Republic of Serbia. http://webrzs.statserb.sr.gov.yu/axd/Zip/OG2006webE.zip.
  2. ^ (in Serbian) Popis stanovništva, domaćinstava i Stanova 2002. Knjiga 1: Nacionalna ili etnička pripadnost po naseljima. Statistical Office of the Republic of Serbia. 2003. ISBN 86-84443-00-09.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zrenjanin&oldid=827095"