Rolando (pemain bal-balan)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rolando
Rolando – Portugal vs. Argentina, 9th February 2011.jpg
Rolando main kanggo Portugal nalika taun 2011
Informasi pribadi
Jeneng pepak Rolando Jorge Pires Fonseca
Tanggal lair 31 Agustus 1985 (umur 28)
Papan lair São Vicente, Cape Verde
Dhuwur 1.89 m (6 ft 2 in)
Posisi pamain Bek
Informasi klub
Klub saiki Porto
Nomer 14
Karir remaja
1999–2003 Campomaiorense
2003–2004 Belenenses
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2004 - 2008 Belenenses 97 (7)
2008 - Porto 101 (7)
Tim nasional
2006 - 2008 Portugal U-21 7 (0)
2009 - Portugal 12 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 22 Januari 2012.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 14 November 2011


Rolando Jorge Pires da Fonseca luwih dikenal kanthi jeneng Rolando (lair ing São Vicente, 31 Agustus 1985; umur 28 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Portugal sing main kanggo klub F.C. Porto ing posisi bèk.[1][2]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]