Képler Laveran Lima Ferreira

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pepe
Pepe madrid.JPG
Informasi pribadi
Jeneng pepak Kepler Laveran Lima Ferreira
Tanggal lair 26 Februari 1983 (umur 31)
Papan lair Maceió, Brasil
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi pamain Centre back
Informasi klub
Klub saiki Real Madrid
Nomer 3
Karir remaja
Corinthians Alagoano
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2001–2003
2001–2004
2004–2007
2007–
Marítimo B
Marítimo
FC Porto
Real Madrid
13 (1)
63 (3)
64 (6)
19 (0)
Tim nasional
2007– Portugal 04 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 18 Mei, 2008.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 7 Juni, 2008


Képler Laveran Lima Ferreira, luwih dikenal mawa jeneng Pepe (lair 26 Februari, 1983 ing Maceió, Brasil), kuwi sawijining pamain bal-balan Portugis keturunan Brasil kanthi posisi Bèk. Pungkasan iki pamain iki main ing La Liga Real Madrid.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]