Hélder Postiga

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Hélder Postiga (lair tanggal 2 Agustus 1982 ing Vila do Conde, Portugal) iku sawijining pamain bal-balan Portugal. Hostiga iku uga anggota Tim nasional bal-balan Portugal. Dhèwèké tau nyithak gol nalika UEFA Euro 2012 pas tetandhingan Denmark lawan Portugal ing tanggal 13 Juni 2012.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hélder_Postiga&oldid=833973"