Nani

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Kanggé kagunan sanès saking ', mangga mriksani [[]].
Nani
Nani.JPG
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Luís Carlos Almeida da Cunha
Tanggal  lair 17 November 1986 (umur 27)
Papan  lair    Praia, Cape Verde
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi main Winger/forward
Club information
Klub saiki Manchester United
Nomer 17
Klub remaja
Real de Massamá
Sporting CP
Klub senior1
Taun Klub App (Gls)*
2005–2007
2007–
Sporting CP
Manchester United
58 (9)
16 (2)   
Tim Nasional2
2006–
2006–
Portugal U21
Portugal
10 (1)
09 (2)

1 Panampilan ing Klub senior lan gol
mung diitung ing liga domèstik waé and
correct as of 16:36, 19 January 2007 (UTC).
2 National team caps and goals correct
as of 13:11, 15 September 2007 (UTC).
* Panampilan (Gol)

Luis Carlos Almeida da Cunha utawa asring dipunsebat Nani, inggih punika pemain bal-balan saking negari Portugal ingkang main minangka pamain swiwi (Basa Indonésia:sayap) ing klub liga Inggris Manchester United lan tim nasional Portugal. Nani miwiti kariripun wonten ing Sporting CP, gabung kalian tim junior ing taun 2003. Salaminipun kalih taun ngabdi wonten ing Liga Portugal, Nani anamung menangaken setunggal trofi inggih punika Piala Portugis ing mangsa taun 2006-2007. Lajeng dipun rekrut dening MU taun 2007.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nani&oldid=833601"