Deco

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Deco
Deco 21dec2006.jpg
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Ánderson Luís de Souza
Tanggal  lair 27 Agustus 1977 (umur 37)
Papan  lair    São Bernardo do Campo, Brasil
Dhuwur 1.74 m (5 ft 9 in)
Posisi main Attacking Midfielder
Central Midfielder
Club information
Klub saiki FC Barcelona
Klub remaja
1995–1996 Nacional
Klub senior1
Taun Klub App (Gls)*
1996–1997
1997–1998
1998–1999
1999–2004
2004–2008
2008-
SC Corinthians
FC Alverca
Salgueiros
FC Porto
FC Barcelona
Chelsea F.C.
00? 0(?)
032 (13)
009 0(2)
148 (32))
112 (13)
0 (0)   
Tim Nasional2
2003– Portugal 055 0(4)

1 Panampilan ing Klub senior lan gol
mung diitung ing liga domèstik waé and
correct as of 20:17, 7 June 2008 (UTC).
2 National team caps and goals correct
as of 16:09, 11 June 2008 (UTC).
* Panampilan (Gol)

Anderson Luis de Souza, OIH (lair 27 Agustus 1977 ing São Bernardo do Campo, Brasil) kuwi sawijining pamain bal-balan profesional saka Portugal, luwih dikenal kanthi aran "Deco". Deco main ing jagad internasional jroning Timnas sépak bola Portugal lan ing Spanish giants FC Barcelona.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Deco&oldid=814776"