Nacho

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nacho
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Nacho ing KamusWiki.

Nacho [1][2]iku salah siji panganan kang asale saka Meksiko. Ing wujud kang paling sedherhana, nacho iku dimadi saka criping tortilla kang diwenehi keju cair. Pisanan karipta ing taun 1943 dening Ignacio "Nacho" Anaya, nachos pisanan dumadi saka criping tortilla goreng kang diwenehi karo keju cair lan ditawuri karo lombok jalapeño (lombok ijo gedhe saka Meksiko).

Saiki nacho duweni akeh macem-maceme kanthi tetep nganggo criping tortilla minangka bahan dhasare. Akeh banget jinise masakan, janganan, buah utawa saos kang dicampurake nalika dhahar nacho. Pirang-pirang bahan kang padatan dadi bahan campuran ing Nacho yaiku:


Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (Basa Inggris)online.wjs.com The Search for the Perfect Nacho (kaundhuh tanggal 14 Agustus 2011)
  2. ^ (Basa Inggris)tacobell.com Nacho (kaundhuh tanggal 24 Agustus 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nacho&oldid=832230"