Makedonia Wétan lan Trasia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Periphery Makedonia Wétan lan Trasia
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Location of Makedonia Wétan lan Trasia Periphery in Greece
 
Negara: Yunani
Ibukutha: {{{capital}}}
Prefectures: Drama
Evros
Kavala
Rhodope
Xanthi
Populasi: 0
Area: 14.157 km² (5.466 sq.mi.)
Kapadhetan: 0 /km² (0 /sq.mi.)
Website: www.remth.gr

Makedonia Wétan lan Trasia (ing basa Yunani: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη) kuwi salah siji saka telulas periphery ing Yunani, dumadi saka bagéan wétan Makedonia Yunani karo Trasia Yunani. Perphery iki kapérang dadi prefecture Drama lan Kavala lan prefecture Xanthi, Rhodope lan Evros.

Komunitas utama[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Peta periphery Yunani Wilayah Administratif ing Yunani Bendera Yunani

Aegean Kidul | Aegean Lor | Attika | Epirus | Kapuloan Ionia | Kreta | Makedonia Tengah | Makedonia Kulon | Makedonia Wétan lan Trasia | Peloponnesa | Tesalonika | Yunani Kulon | Yunani Tengah |