Yunani Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Periphery Yunani Kulon
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
Location of Yunani Kulon Periphery in Greece
 
Negara: Yunani
Ibukutha: Patras
Prefectures: Achaea
Aetolia-Acarnania
Elis
Populasi: 753.267 (2005)
Area: 11.350 km² (4.382 sq.mi.)
Kapadhetan: 66 /km² (172 /sq.mi.)
Website: www.westerngreece.gr

Yunani Kulon kuwi siji saka telulas periphery ing Yunani. Periphery iki ka[érang dadi prefecture Achaea, Aetolia-Acarnania lan Elis.

Komunitas utama[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Peta periphery Yunani Wilayah Administratif ing Yunani Bendera Yunani

Aegean Kidul | Aegean Lor | Attika | Epirus | Kapuloan Ionia | Kreta | Makedonia Tengah | Makedonia Kulon | Makedonia Wétan lan Trasia | Peloponnesa | Tesalonika | Yunani Kulon | Yunani Tengah |

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yunani_Kulon&oldid=813212"