Maarten Stekelenburg

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Maarten Stekelenburg
Maarten Stekelenburg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Maarten Stekelenburg
Tanggal lair 22 September 1982
Papan lair Haarlem, Walanda
Dhuwur 1.97 m (6 ft 6 in)
Posisi pamain Panjaga gawang
Informasi klub
Klub saiki Ajax Amsterdam
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2001- Ajax Amsterdam 57 (0)
Tim nasional
2004- Walanda 2 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 26 June 2006.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 26 June 2006


Maarten Stekelenburg (lair ing Haarlem, 22 September 1982; umur 31 taun) iku sawijining pamain bal-balan Walanda kang ndarbèni tugas dadi panjaga gawang tim nasional bal-balan Walanda kang ndhuweni dedeg awak 197 cm lan main ing klub Italia AS Roma wiwit mangsa 2011/2012.[1] Pamain kang misuwur lan ngawa tim nasional bal-balan Walanda déning partai final Piala Donya 2010 kang ditandhingake ing Afrika Kidul ngawe klub-klub kang misuwur ing Inggris lan Italia kepincut lan kepingin njupuk pamain kang ana ing pos jaga gawang.Minangka klub kang kepincut lan kepengen ngrebut dadi pamain salah sijine kayata Manchester United saka Inggris kanggo ngantékake Edwin Van Der Sar kang wis purna utawa pansiun saka donya bal-balan serta klub saka ibukutha Italia yaiku AS Roma.Banjur kapastian lan katerangan gabungé kiper ing klub Spanyol Atletico Madrid ke Old Trafford, David de Gea, Stekelenburg pungkasan bisa mutusake kanggo nerima paganyangan déning AS Roma lan srujuk kontrak suwiné patang taun

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Maarten Stekelenburg ing Wikimedia Commons.


 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten