Karel Abraham

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Karel Abraham
Karel Abraham Motoracereports.jpg
Abraham at the 2011 British Grand Prix.
Kabangsan Flag of Republik Ceko Czech
Tanggal lair 2 Januari 1990 (umur 24)
Papan lair Brno, Czechoslovakia
Current team
Nomer motor 17
Website karelabraham.com

Karel Abraham yaiku pembalap motoGP saka negara Ceska (Céko).Karel Abraham (lair ing Brno, Cekoslowakia, 2 Januari 1990; umur 24 taun).Panjenengaé ndhuweni kaprigelan ana ing Moto2 World Championship ing taun 2010. Abraham uga tim Cardion AB minangka munggah kelas déning MotoGP numpaki motor Ducati.[1]. Abraham ngerebut podium ka-3 ing tenthandingan Twin Ring Motegi uga panjenengané dadi juwara seri panutupan Moto2 kanthi posisi kapisanan ing seri Valencian Grand Prix.[2]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Birt, Matthew. "Ducati expands MotoGP entry for 2011", Motorcycle News, Bauer Media Group, 2010-07-28. diaksès tanggal 2010-08-14. 
  2. ^ Keen, James. "Abraham 1st, Iannone 2nd", Motorcycle News, Bauer Media Group, 7 November 2010. diaksès tanggal 9 November 2010. 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karel_Abraham&oldid=830678"