Randy de Puniet

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Randy de Puniet
Randy de Puniet 2005
Kabangsan Flag of Prancis French
Tanggal lair 14 Februari 1981 (umur 33)
Papan lair Maisons-Laffitte (France)
Current team
Nomer motor 14
Website www.depuniet.com/en/


Randy de Puniet iku pembalap motoGP saka Prancis.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Randy_de_Puniet&oldid=830424"