Álvaro Bautista

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Álvaro Bautista
Alvaro Bautista 2010 Qatar.jpg

Bautista at the 2010 Qatar Grand Prix.
Kabangsan Spanish
Tanggal lair 21 November 1984 (umur 30)
Papan lair Talavera de la Reina, Castile-La Mancha
Current team
Nomer motor 19

Álvaro Bautista (lair 21 November 1984) yaiku salah sijiné pambalap MotoGP saka Spanyol. Panjenengané uga dadi jawara klas 125cc ing mangsa taun 2006. Jroning taun 2007, panjenengané munggah klas lan kalebu ing klas 250cc, asil balapan kang paling apik yaiku ing wayah ngrebut urutan runner-up ing taun 2008.

Taun 2010, panjenengané gabung jroning tim Suzuki. Samangsa 2 mangsa balapan ing Suzuki, asil kang paling apik yaiku ana ing urutan ka-13. Ing taun 2012, panjenengané gabung déning tim Honda Gresini nggantékake Hiroshi Aoyama kang boyong ana ing balapan Superbike uga Marco Simoncelli kang tilar donya karana kacilakan ing sirkut Sepang Malaysia.[1].

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Honda Gresini Gaet Bautista", detikcom, 9 November 2011. diaksès tanggal 9 November 2011. 

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Bautista ana ing balapan taun 2010
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Álvaro_Bautista&oldid=830555"